Nya snabblån

Snabblån
Långivare Lånesumma Löptid Kostnad: 5000 kr i 30 dagar Läs mer Ansök
Credway snabblån 1000 - 30000:- Flexibelt 108:- Credway Ansök
Ferratum 1000 - 20000:- månadsvis 473:- Ferratum Ansök
Daypay snabblån 1000 - 20000:- 1 - 36 mån 703:- Daypay Ansök
Loanstep 3000 - 5000:- 14 - 150 dagar utan kostnad i 14 dagar Loanstep Ansök
Frogtail 7000 - 40000:- 5 mån - 3 år 395:- Frogtail Ansök
GoodCash 5000 - 50000:- månadsvis lån i 1 år GoodCash Ansök
Kortio kreditkort 1000 - 50000:- välj själv beroende på kreditkort Kortio Ansök

Snabblån är en högkostnadskredit med en effektiv ränta på 30% eller mer. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Lista över alla de senaste snabblånen

Att hitta nya snabblån på marknaden har aldrig varit enklare än nu. Till följd av en hårt konkurrens utsatt bransch senaste åren så har fler och fler aktörer, erbjudanden och alternativ börjat poppa upp som popcorn. Så hur gör man för att hitta ett nytt snabblån om man sedan tidigare redan använt sig av ett?

Nya snabblån i Sverige

Att hitta ett nytt snabblån är som tidigare nämnt enkelt. För dig som däremot sedan tidigare har lånat pengar kan det bli knivigare beroende på hur omständigheterna ser ut. Att låna pengar, särskilt via snabba lån, kommer alltid bara vara en tillfällig lösning. Trots att snabblåneföretag ibland kan vara väldigt påtryckande med reklam och erbjudanden till återvändande kunder bör man alltid iaktta försiktighet när man lånar pengar på nytt.

Några viktiga punkter kan bland annat vara att:

  • Inte ha några tidigare skulder hos långivaren, eller dålig lånehistoria alternativt andra markörer som kan dra ner ens rykte.
  • Betalningsanmärkningar eller innestående inkassokrav som fortfarande inte är återbetalda kommer alltid skapa en risk för att ett lån kan nekas.
  • Se över skulder hos kronofogden eller andra fordringsägare
    Kunna genomgå en kreditupplysning utan problem.

Om inte alla av ovanstående punkter uppfylls kan det bli svårt att få sitt lån beviljat. Alla är vi dock inte perfekta, och ifall man skulle råka ha en gammal betalningsanmärkning eller skuld är det inte hela världen.

Ta inte nya lån med betalningsanmärkning

Att ta ett nytt snabblån trots betalningsanmärkning eller tidigare skulder kan vara möjligt beroende på omständigheterna. Till exempel ifall man har en stabil och trygg anställning kommer det alltid tala till ens fördel. Annars kan man också se till att vända sig till specifika lånföretag som där man kan låna pengar med betalningsanmärkning. Dessa företag förlitar sig på andra former av verifikation och rutinkontroll av sina kunder. Ofta så kan man alltså ingå i nya lån trots att man kanske fortfarande har andra innestående lån hos andra kreditörer.

Använd sunt förnuft – låna ansvarsfullt

Oavsett av vilken anledning du söker efter nya snabblån och aktuella erbjudanden så är det viktigt att vara ansvarsfull när man lånar. Undvik därför att överbelåna dig själv eller att till exempel låna för att betala igen andra skulder. Det är av goda anledningar som säkerhetsmekanismer som kreditupplysningar finns, för att undvika att man hamnar i onda skuldspiraler som är svåra att ta sig ur.

Fast ibland är man på ett stadie i livet där livssituationen helt enkelt ser ut på ett visst sätt. Så oavsett av vilken anledning du vill ta ett nytt lån så finns det i princip alltid en aktör på marknaden som kan tänka sig låna ut pengar. Var bara medveten om att villkoren kan vara tuffa för dig som sedan tidigare har haft problem med återbetalning av skulder.

Låna inte för mycket

Du vet antagligen själv om att för många och för stora lån kan ställa till det för din egen ekonomi. Genom att inte låna för mycket pengar kan du också se till att återbetalningen av dina lån går så smidigt som möjligt. Dessutom ökar dina chanser att i framtiden få nya lån hos andra banker och kreditinstitut.

Hitta nya snabba lån på nätet

Att hitta nya snabba lån på nätet har alltså aldrig varit enklare. Konkurrensen har skapat ett helt annat klimat, och det går idag att hitta många lån som med fördel kan hjälpa ens livssituation. Så för dig som letar efter nya snabblån så kommer det bli busenkelt – se bara till att komma ihåg våra tips och trix!

Nya lån & kreditgivare

Hitta de bästa nya snabblånen på den svenska marknaden. Vi listar erbjudanden från banker och kreditgivare inom segmentet snabblån & SMS-lån, vilket innebär snabba lån som lånas under en kortare tidsperiod. Tänk dock på att inte låna pengar i onödan, eftersom kostnaderna ibland kan vara relativt höga.

Svårt att bli beviljad?

Eftersom snabblån ofta tecknas av personer som har svårt att få andra typer av lån är det ibland svårt att bli beviljad. Detta innebär att nya snabblån kan vara till hjälp, eftersom dessa långivare inte har några tidigare beviljade lån hos de flesta personer. Här hittar du de allra senaste snabba lånen i Sverige.