Om oss

Välkommen att hitta snabba lån du också!

Vi som arbetar med Snabbalan.nu är måna om att sajten drivs utifrån ett oberoende perspektiv. Vi strävar alltid efter att återge så korrekt och saklig information som möjligt till våra besökare. De långivare som syns hos oss är utvalda för att de är några av de mest populära snabblånen i Sverige. Ibland händer det dock att vi inte hinner uppdatera sajten lika snabbt som låneföretagen ändrar sina villkor eller priser. Därför är det viktigt att du läser lånevillkoren tydligt hos den långivare du väljer. Vi kan alltså inte garantera att all information alltid stämmer.

Varför snabblån?

Många tusen svenskar tar varje år olika typer av snabblån för att lösa tillfälliga ekonomiska bekymmer. Att efterfrågan på dessa lån är så hög är antagligen inget bra i sig, men att i sin iver att bli beviljad lån är det lätt att välja en onödigt dyr långivare i onödan. Vi har därför bestämt oss för att göra vad vi kan för att hänvisa de som söker efter lån på bland annat Google till snabblån som tar ut rimliga kostnader och andra avgifter.

Teckna aldrig lån i onödan

Tänk på att ett snabblån är ett relativt dyrt lån, som dessutom snabbt kan växa om lånet inte återbetalas på utsatt tid. Låna därför bara pengar när du inte har något annat sätt att lösa situationen.

Snabba lån kontakt